Egyszerűsített Yang Family Tai Chi Chuan 13 Mozdulat (DVD)

4 900 Ft

A DVD tartalmazza az egyszerűsített formagyakorlatot vágatlan változatban, a mozdulatok neveit, Yang Cheng Fu gyakorlásra vonatkozó 10 alapelvét, valamit a gyakorlatsort különböző kameraállásokban is, hogy könnyebben utánozhassuk, sajátíthassuk el a mozdulatokat.

Kategória:

Leírás

A 13 Mozdulatból álló Forma könnyen megtanulható, rövid gyakorlatsor, segít a Tai Chi Cluan alapelveinek elsajátításában és megtapasztalásában. Kiválló alapot teremthet ahhoz, hogy tovább mélyítsük a Tai Chi-ról szerzett ismereteinket, valamint előkészíti a hosszabb és haladóbb mozgássorok elsajátítását is.

Egy klasszikus szerint: “ha egy mozdulatot jól csinálsz, minden mozdulatot jól fogsz csinálni”.

Az Egyszerűsített 13 mozdulatból álló tradicionális elemeket tartalmazó Yang Stílusú Forma így lett összeállítva.
A DVD tartalmazza az egyszerűsített formagyakorlatot vágatlan változatban, a mozdulatok neveit, Yang Cheng Fu gyakorlásra vonatkozó 10 alapelvét, valamit a gyakorlatsort különböző kameraállásokban is, hogy könnyebben utánozhassuk, sajátíthassuk el a mozdulatokat.

Yang Family Tai Chi Chuan, a kínai harcművészetek egyik ékköve. Létrehozása óta nemzedékek fáradoztak kutatásán, csiszolásán, fejlesztésén és terjesztésén. A Yang Family Tai Chi Chuan így vált elegáns, gondosan felépített, lazán áramló mozdulatokból álló művészetté, miközben megőrizte harci értékét is. A Tai Chi emellett nagyszerű módja az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének is. A Tai Chi Chuant emberek 10 milliói szeretik és gyakorolják, elősegítve ezzel világméretű terjedését. Az egyik legnépszerűbb kínai harcművészeteként örökérvényű a hozzájárulása az emberiség jólétéhez és egészségéhez.

Yang Jun mesternek, aki a Yang Family Tai Chi Chuan hagyomanyainak jelenlegi örököse, a DVD elkészítéséhez nyújtott támogatásáért külön köszönettel tartozunk.

Vadas Mihály
A Színház és Filmművészeti Főiskolán végzett TV – rendező. Tai Chi Chuan-t több mint 30 éve tanul, illetve tanít. Világhírű mesterek tanítványa, több nemzetközi szenmináriumot, tábort vezetett, könyveket, DVD-ket, CD-ket adaott ki, sokszoros VB, VK, EB győztes, Magyar Bajnok. Az Egyetemes Tao Rendszerét évek óta tanulmányozza és oktatja. Rendszeresen publikál, szerepel műsorokban. Fő tevékenysége “Kelet” és “Nyugat” hagyományait ötvözve, egy olyan gyakorlati módszer kialakítása, amely korszerű módon segít a 21. század emberének a személyintegrációban, a helyes kapcsolatok kialakításában, a megfelelő tapasztalatok, a saját élmény megszerzésében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyszerűsített Yang Family Tai Chi Chuan 13 Mozdulat (DVD)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük küldés előtt fogadja el adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom