Vadas Mihály: Belső Erő

2 880 Ft

„A faállás-meditáció olyan gyakorlat, amely kedvező hatással van a testre, érzelmi és gondolati egyensúlyunkra, energiáinkra, valamint magasabb szintű éberséget és tudatosságot eredményez.”

Kategória:

Leírás

BELSŐ ERŐ

Biológusok, fiziológusok, pszichológusok egyetértenek abban, hogy létezik egy egyetemes életenergia, életerő, ami működteti az embert, mint egy elektromos gépet. Azt is elfogadják, hogy ennek az energiának a mennyisége és felhasználási módja alapvetően határozza meg életünket.

Elfogadott tény a tradíciók és a tudomány részéről egyaránt, hogy valamennyi energiát tárolunk fiziológiailag, amelynek fő forrása az elfogyasztott táplálék és a belélegzett levegő, de az is egyre nyilvánvalóbb, hogy az energia eredeti forrását egy rajtunk keresztül megnyilvánuló impulzusként lehet felfogni, és nem úgy, mint amit mi hozunk létre.

Ebből az következik, hogy nemcsak tárolói, hanem csatornái is vagyunk ennek az energiának. Így az élet és az erő nem annyira bennünk van, mint inkább átáramlik rajtunk. Ennek az erőnek a forrása kiapadhatatlan, és nekünk módunk van csatlakozni ehhez az erőhöz.

A belső erő ennek a rajtunk átáramló energiának, erőnek a jelenléte.

Ez a könyv gyakorlati kézikönyvként meghagyja a lehetőséget arra, hogy a gyakorló a saját, értékes tapasztalatait gyűjthesse be. – Héjjas Balázs

 

A könyv digitális változata (pdf) megvásárolható: https://ebookcafe.hu/ekonyv/vadas-mihaly-belso-ero/

További információk

Kiadó

Magyar Taijiquan Egyesület

Oldalak száma

89

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

ISBN

9789630851732

Nyelv

magyar

Kiadás éve

2016

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vadas Mihály: Belső Erő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük küldés előtt fogadja el adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom